jaa?

skolan e jobbig måste man bit vill fan bara vara hemma och vara med tjejen och mysa saknar henne hela tin eemelie södergård rydh du är underbar och bäst :) älskar i för alltid vill bsra ha dig här nu..

HEJ :)

nu sitter jag här och har skit trist som i går vad ska  jag göra hedde och jag sitter och pratar och typ han ska ha spelning på lördag jag tycker alla som kan ska komma  det är i solna ungdomscafe ! kom dit nu! det är grymt många folk kommer antaglien att komma så tycker ni som läser deta ska komma hittar ni inte så adda min msn så kan jag  förklara :) vill att många ska komma!!!
puss puss och hedde älskar mig :) HIHI

http://www.solnaungdomscafe.se/suc/map/map.html karta till hur man hittar dit!

data lektion :)

nu siter jag och ahr data lektion och har lite kul med olle :) han sitter och suger av mig brevid mig han älskar mig och jag älskar han om jag e lite bög men men puss puss allla :)

älskling bilder :)

 hihi   Älskling en !! <3 vi för alltid

nu i natt

jag har det skit trist kan inte sova och är föryld och ont i halsen och skit:( men måste endå till skolan i morgon så måste snart dra mig till sängen men men jag har nu varit vaken sen halv 5 i morse då jag vakna och nu är jag skit trött men palla sova :) men men nu ska jag gå och försöka sova igen fas först måste jag ju duscha kom jag på nu så haha men hej då alla sov gott och dröm om mig :) '







skolan

jag ar nu börjat gymnasiet för ett tag sen och det är underbart kul jag har kommit i den bästa klassen och jag får göra det jag vill jag går hotell och restaurang i globen det är riktigt kul jag gillar att laga mat och så sat. mit klass ska jag bara säga är den bästa klass jag haft alla e fan bögar i klasse hahah :P men jag älsakr alla i klassen en då kram alla i klassen förutom oscar och olle ni får en puss hahahaha

Utkast: GÅ IN ...

GÅ IN OCH FIXA KONDOIMER TILL FESTEN !!!

RSS 2.0